Beställ via beställningsformuläret klart och tydligt, så tar vi emot och skickar det du önskar!

Ingen separat bekräftelse kommer, har du bråttom med din vara, maila gärna och fråga om vi har det hemma. 

Kontakt: drumforrest@me.com Websida: holistictraining.se Insta: @holistictraining @drumforrest

Sista jobbet borta på 5 veckor!

Är på Skepparholmen och har mitt Holistic Boost, ett dagsevent jag har haft i ca 3 år nu. '

Läget är underbart, i Stockholms infart, precis vid vattnet, med Finlandsbåtarna som åker förbi.


De som kommer hit i dag är kvinnor, ca 30-60 år gamla, som tränar lite själva, en del minde en del mer. De är nyfikna och vill ha en dag med inspiration och input. En hel del har jag träffat innan, på resor, mina egna event eller över Instagram :)


Jag ska presentera en dag med variations rik träning - enligt mina principer kraft , rytm , grace oh stillhet. Jag uppuntrar till och hoppas - att de tar med sig något hem, kanske ett par övningar, en meditation, andningsövning, ett tänk eller en inställning. Min grundtanke är att göra något i linje med min företagsmission; Att bida med det jag kan och har resurser till, för att öka människors glöd inuti och deras lyskraft utåt.




2 visningar